Strona Główna www.honda-crosstourer.pl
Portal i forum motocykla Honda CROSSTOURER

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kodowanie kluczyka / kostka od czujnika położenia wału
Autor Wiadomość
Artur-ntv 
Drugi Tłok


Pomógł: 1 raz
Wiek: 41
Dołączył: 04 Sie 2016
Posty: 34
Skąd: Bielsk Podlaski
Wysłany: 2016-08-26, 08:19   Kodowanie kluczyka / kostka od czujnika położenia wału

Czesc

Po docieciu nowego kluczyka nalezy go zakodowac. Zaprzyjazniony warsztat moze mi to zrobic, ale musi sie dobrac do czerwonej, dwupinowej kostki od czujnika polozenia walu. Czy ktos z Was wie, gdzie sia takowa znajduje?
 
     
Artur-ntv 
Drugi Tłok


Pomógł: 1 raz
Wiek: 41
Dołączył: 04 Sie 2016
Posty: 34
Skąd: Bielsk Podlaski
Wysłany: 2016-10-07, 12:01   

Bylem w Plazie na wymianie wału i chlopaki mi zaprogramowali kluczyk. Dowiedzialem sie tylko tyle, ze owa kostka jest pod prawym przednim boczkiem. Dodam, ze dostalem dobra cene na zaprogramowanie, mialem nie mowic ile, powiem tylko, ze warto negocjowac:)
 
     
Bouli
Administrator

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 02 Maj 2012
Posty: 571
Wysłany: 2016-10-08, 12:35   

Artur-ntv napisał/a:
mialem nie mowic ile, powiem tylko, ze warto negocjowac:)


OK ale jak by co będziemy pytać na prywatnym.


Szczerz ciesze się że udało ci się rozwiązać problem bo mnie męczył ale nie znałem odpowiedzi.

LwG
 
     
pako721 
Trzeci Tłok


Wiek: 48
Dołączył: 26 Gru 2016
Posty: 60
Skąd: Gorzow Wlkp.
Wysłany: 2017-03-07, 08:09   

Witam. Może ktoś wie gdzie można dokupić kluczyk trochę taniej niż w serwisie( ok. 400zł :shock: ) . W bmw też to przerabiałem ale tam zapłaciłem 160 zł.
Z góry dzięki
_________________
Pako
 
     
noorbert 
Drugi Tłok
noorbert



Pomógł: 1 raz
Wiek: 40
Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 45
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-03-07, 20:23   

pako721 napisał/a:
Witam. Może ktoś wie gdzie można dokupić kluczyk trochę taniej niż w serwisie( ok. 400zł :shock: ) . W bmw też to przerabiałem ale tam zapłaciłem 160 zł.
Z góry dzięki


Ostatnio kupowałem kluczyk do goldasa z immobilaizerrm za 70 pln. Wygląda podobnie wiec może pasuje.
Jak coś daj znać to podeślę Ci namiar.
 
     
pako721 
Trzeci Tłok


Wiek: 48
Dołączył: 26 Gru 2016
Posty: 60
Skąd: Gorzow Wlkp.
Wysłany: 2017-03-07, 20:57   

Oczywiście jestem zainteresowany. Podeślij mi namiary na pocztę. Będę wdzięczy
może być na fona 519534324
_________________
Pako
 
     
Artur-ntv 
Drugi Tłok


Pomógł: 1 raz
Wiek: 41
Dołączył: 04 Sie 2016
Posty: 34
Skąd: Bielsk Podlaski
Wysłany: 2017-03-08, 08:34   

Ja kupilem tu:

http://allegro.pl/kluczyk...6732235918.html

Po docieciu u klucznika i zaprogramowaniu w Plazie wszystko gra.
 
     
pako721 
Trzeci Tłok


Wiek: 48
Dołączył: 26 Gru 2016
Posty: 60
Skąd: Gorzow Wlkp.
Wysłany: 2017-03-08, 09:33   

WIELKIE DZIĘKI. Zamówiłem :-)
_________________
Pako
 
     
patkot
Tłok


Dołączył: 28 Lis 2017
Posty: 2
Skąd: Poznań
Wysłany: 2018-02-01, 22:51   

Mnie programowanie kluczyka wyniosło ok. 100 zł (kluczyk z immobilaizerem wraz z docięciem, krokodylki, opornik, 1 metr przewodu) no i chwilę strachu :-) .
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11